رئیس مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده غدد در جمع برگزیدگان جشنواره ملی علم و زن

چهارمین جشنواره علم و زن (جایزه مریم میرزاخانی) در تیرماه 1400 برگزار شد. دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی وزارت علوم در مراسم اختتامیه این جشنواره در دانشگاه تربیت مدرس وبا حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، ضمن اعلام استقبال گسترده بانوان از برپایی این جشنواره گفت برای این جشنواره امتیاز علمی و پژوهشی ثبت شده است. وی توضیح داد در این دوره مقرر شد به منظور ارتقاء هر چه بیشتر مشارکت بخش نخبگانی جامعه زنان ، آثار سه رده سنی زیر ۴۰ سال، رده ۴۰ تا ۶۵ سال و رده بالای ۶۵ سال از زنان ارزیابی شود.

غفاری با بیان اینکه در این دوره زنان آثار خود را در شش گروه علمی در حوزه‌های "فنی و مهندسی"، "علوم انسانی"، "علوم پایه"، "کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست"، "هنر و معماری" و "علوم پزشکی" مورد ارزیابی قرار گرفتند ارسال کردند، افزود: آثار مربوطه در بازه زمانی مشخص شده داوری شد که خود داوران از برگزیدگان جشنواره‌های مختلف بودند و داوری این دوره از جشنواره را برعهده داشتند.

معاون فرهنگی وزارت علوم با تاکید بر اینکه همه شرکت کنندگان در این جشنواره واجد دستاوردهای علمی و فرهنگی قابل اعتنایی هستند، ادامه داد: از میان این مجموعه صاحب خرد و اندیشه پس از داوری نهایی در این دوره، ۱۳ تن برگزیده علمی پس از داوری ۱۳ نفر به عنوان برگزیده علمی تقدیر شدند.

در بین برگزیدگان این جشنواره نام دکتر پروین میرمیران، استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علمی و رئیس مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم، در گروه علمی علوم پزشکی و رده سنی بالای ۶۵ سال به چشم میخورد.

این استاد دانشگاه که همواره در جشنواره های علمی و نیز در رتبه بندی دانشمندان جهان اسلام جزو رده های برتر بوده، از مفاخر علمی کشور محسوب که نه تنها در تولید علم، بلکه در پرورش محققان حوزه تخصصی خود نیز کوششهای فراوان و درخور ملاحظه ای داشته است.